colorful-abstract-nature-tree-art-website-header

Национална конференция
ДАРОВЕТЕ НА ПСИХОДРАМАТА”
25 годиниприложение на метода
София, 11-13.11.2016 г.

Такса и начини на плащане

Таксата участие покрива: участие в основната програма на конференцията (пленарни сесии, уъркшопи, вечерни сесии и т.н.), паралелните събития организирани от Управителните органи на БДПГТ, кафе-паузи, коктейл, бадж, информационни материали. Таксата НЕпокрива: транспорт, настаняване и храна по време на конференцията.

Стойността на таксата за Вашето участие в конференцията зависи от времето на плащане,  членството Ви в БДПГТ, Вашата роля в конференцията.

Всички, които са актуализирали [1] своето членство,  ще могат да се възползват от отстъпките в таксата за конференцията съобразно периода на плащане.

Презентатори и водещи на уъркшопи заплащат минимална такса, независимо от срока на плащане.

С цел популяризиране на психодрамата и развитието на бъдещи професионалисти в прилагането на метода, се формира специална такса и за студенти, при спазване на определени условия [2].  Намалението за студенти е валидно единствено при плащанедо  20-ти октомври 2016, независимо кога е получена регистрационната форма.

Видове такси за участие в цялата програма на конференцията

Плащане до 20-ти Октомври 2016 г. (включително):
ранно записване за членове на БДПГТ 90 лв.
ранно записване за всички останали участници 120 лв.
За студенти 70 лв.
За презентатори / водещи 70 лв.
Плащане след 20-ти Октомври 2016 г.:
Редовна такса членове на БДПГТ 120 лв.
Редовна такса за всички останали участници 150 лв.
За презентатори / водещи 70  лв.

такса за участие в избран от вас ден на конференцията

При избор за участие само в определен ден от конференцията, не се ползват намаления.
1 ден 80 лв.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

  1. По банков път (препоръчително): Можете да заплатите Вашата такса участие на касата на всяка банка в страната, чрез банков превод по следната банкова сметка:

Име на банката: ДСК 
Титуляр на сметката: БДПГТ
IBAN:  BG96STSA93000023432301
BIC: BGSTSABGSF

 Важно: В полето „Основание за внасяне” на вносната запишете „Такса – конференция 2016“, в допълнителното поле за пояснения посочете видът такса, например: „ранно записване за членове“; Пазете  Вашето копие от вносната бележка, и при необходимост  го представете на място, на регистратурата на конференцията в х-л „Арена Ди Сердика;

При плащане по банков път е в сила датата на внасяне на таксата според вносната бележка.

  1. На място: При липса на друга възможност, бихте могли да заплатите своята такса и на място, на регистратурата на конференцията в «х-л Арена Ди Сердика», според тарифите, важащи след 20-ти октомври 2016г.

 Важно: Независимо от начина на плащане е важно да попълните и пратите Вашата Заявка за регистрация в Конференцията на и-мейл psychodrama-bg@gmail.com. При липса на заявка и плащане на място, има риск да останете без основен пакет информационни документи, както и без възможност за избор при участието ви в събитията на Конференцията.

[1] За да актуализирате своето членство следва да сте платили членския си внос за 2015 и 2016г. При платен членски внос само за 2015г., може да се възползвате от отстъпката за участие в конференцията, като член на БДПГТ и заплатите дължимият за 2016г. членски внос, при Вашата регистрация на място.

[2]Намалението за студенти изисква представяне на редовна студентска книжка или равносилен документ на регистратурата на конференцията, в противен случай ще се наложи доплащане на разликата до пълната такса. Намалението е валидно само за участие в цялата конференция, при заплащане до 20-ти октомври 2016г. След тази дата, студентите няма да могат да ползват намаление.