ДЕМО СЕМИНАР „ПСИХОДРАМА В БИЗНЕСА“

By септември 17, 2017 Актуално, Анонси No Comments

 

ТОВА Е ДЕМО СЕМИНР ЗА ПРОГРАМАТА „12ПСИХОДРАМА В БИЗНЕСА“.  Програмата е създадена от Нона Костадинова и Рейо Каупила през 2015 година, като част от обучителните програми на института за психодраматични практики „Хирон“. Целта на обучението е да даде още едно поле за изява на обучаващите се в метода психодрама, които искат да се развиват в областта на организационната психология, в частност тренинги и обучения.

Това е покана за демо семинар, който има за цел да представи програмата „Психодрама в бизнеса“.

Програма на семинара:

  • Демонстрация на психодрама техники и как да ги адаптираме за бизнес тренинги
  • Представяне на програмата
  • Дискусия

За семинара:

Кога: 11 ноември 2017

Времетраене: 9:30 – 12:00 часа

Вход: свободен

Място: ще бъде уточнено допълнително и ще бъдат уведомени всички, заявили желание за участие.

Водещ: Нона Костадинова

 

Нона Костадинова – психолог, психодрама терапевт, бизнес треньор

Нона Костадинова завършва бакалавърска програма „Психология“ и магистърска програма „Управление и развитие на човешките ресурси“ в Нов български университет.

13През 2011 година преминава обучение за бизнес треньори на „Топ консулт“ с водещ Михаил Фабрикат и придобива квалификационна степен „Специалист по групово-динамичен тренинг и център за оценяване“.

През 2013 година завършва своето обучение по психодрама и става психодрама терапевт към института за психодраматични практики „Хирон“.

През 2015 година започва обучение за коуч и в момента е в процес на сертификация, според стандартите на ICF (International Coach Federation).

Нона Костадинова има над 10 години работа в организации, където развива потенциала на хората в бизнеса чрез тренинги за т.нар. „меки умения“ – комуникация, презентационни умения, управление на конфликти, преговори, лидерство, също така фасилитиране и изграждане на екипи, чрез обучения, коучинг и консултиране.

За тези, които проявяват интерес към семинара, моля свържете се с водещия на:

E-mail: nona.kostadinova@gmail.com

Телефон: 0878 89 47 15

Leave a Reply