„Измерения на срещата – психодрама практики

28-30.9.2007 г.
Център за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов”
София, ул. „Любен Каравелов” 15

Скъпи колеги и приятели,

Управителният съвет на Българското дружество по психодрама и групова терапия (БДПГТ) има удоволствието да Ви покани да вземете участие в първата национална конференция на Дружеството под надслов «Измерения на срещата – психодрама практики», която ще се проведе от 28-ми до 30-ти септември 2007 г., в сградата на Центъра за култура и дебат «Червената къща «Андрей Николов» в София.

Конференцията е предвидена като място за среща, професионален обмен и отворен форум на всички психодраматисти в България – завършили или в процес на обучение – както и за заинтересовани от свързани области: терапевти и обучаващи се в други терапевтични направления, студенти и професионалисти, проявяващи интерес към средствата на психодрамата, действените методи и груповата психотерапия.

Програмата на конференцията се състои от пленарни сесии, паралелно протичащи уъркшопи и презентации в малки групи, вечерни сесии в голяма група и др.

Оттук можете да свалите Програма на конференцията, както и Заявка за участие с информация за условията, таксите и начините на плащане:

Програма на конференцията

 

С най-добри чувства,

УС на БДПГТ и Организационен комитет:

д-р Димо Станчев – Председател
д-р Светлана Николкова – Заместник-председател
Георги Добринов – Ковчежник
Антоанета Димитрова – Връзки с обществеността
Мален Маленов – Организационен секретар

Център за култура и дебат “Червената къща “Андрей Николов”Act!nPlay - българският уебсайт за психодрама и действени методи