Трети психодрама фестивал – Пловдив 2014 – покана за водещи

Уважаеми Колеги,

ФОНДАЦИЯ „КЕНТАВЪР АРТ” стартира организирането на трето издание на ПСИХОДРАМА ФЕСТИВАЛ, който ще се проведе в град ПЛОВДИВ oт 31.01.2014 г. до 02.02.2014 г.

ОСНОВНА КАУЗА НА ФЕСТИВАЛА Е ПОПУЛЯРИЗИРАНЕТО И РАЗВИТИЕТО НА ПСИХОДРАМА МЕТОДА И НЕГОВИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ СРЕД ПО-ШИРОКА ПУБЛИКА:

  • сред професионалистите, работещи с хора – специалисти от сферата на психотерапията, психологията, психиатрията, социалната работа, педагогиката;
  • сред по-широки кръгове от хора на изкуствата /приложни, театрални, музикални, други/;
  • сред професионалисти в различни видове обучителни практики, комуникативната и мениджърската сфери, бизнеса, студенти, др.

В рамките на Фестивала ще се представят и изследват алтернативни методи за групова и индивидуална работа с хора, през погледа на водещи с достатъчна подготовка в психодрама метода. Предвидена е и Програма „Отворени врати”, в която биха могли да се включат водещи с различен професионален опит, изкушени от Психодрама метода. Ще се търсят възможности за създаването на фестивален дух и атмосфера чрез различни прояви.

ВЪВ ВРЪЗКА С ГОРНОТО, КАНИМ КАТО ВОДЕЩИ НА УЪРКШОПИ ВЪВ ФЕСТИВАЛА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ, КОИТО ИМАТ ОПИТ В ОБЛАСТТА НА ПСИХОДРАМАТА И / ИЛИ СВЪРЗАНИ МЕТОДИ (ПЛЕЙБЕК-ТЕАТЪР, ФОРУМ ТЕАТЪР, ИМПРОВИЗАЦИОННА ДРАМА, КРЕАТИВНИ ТЕРАПИИ, ГРУПОВА АНАЛИЗА, ИНДИВИДУАЛНА ПСИХОАНАЛИТИЧНА ПСИХОДРАМА и др.) И ЖЕЛАЯТ ДА ПРЕДСТАВЯТ И/ИЛИ ИЗСЛЕДВАТ ОПРЕДЕЛЕНА ТЕМА.

Изтегли Покана

Изтегли Формуляр-регламент за водещи

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И КОНТАКТИ:
Е-mail: centaur_art@abv.bg; тел.: 0898 994300; Facebook: Фондация Кентавър Арт ; http://centaur_art.ngobg.info

ФОНДАЦИЯ „КЕНТАВЪР АРТ”
гр. Пловдив
6.09.2013 г.