ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ФОРУМ НА ПСИХОДРАМАТИЧНИТЕ ПРАКТИКИ VI НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БДПГТ „СПОНТАННОСТ И КРЕАТИВНОСТ В СВЕТА ОТ ДНЕС“

Уважаеми колеги и приятели,

Управителният съвет на Българското дружество по психодрама и групова терапия
(БДПГТ) Ви кани за участие във Форум на психодраматичните практики част от програмата на VI-та Национална конференция „Спонтанност и креативност в света от днес “.

Flat-Abstract-wireframe-background3

Поканата ни е отправена към всички консултативни центрове, организации, психодраматични екипи, обучителни институти и сдружения, които използват психодраматичния метод в своята практика и желаят да представят своя професионален опит, постижения, проекти и нови дейности.

Какво е „Форум на психодраматичните практики“

Форумът е допълнително пространство за среща и възможност за запознаване с
работата на психодраматистите в България. В специално определено изложбено пространство ще бъдат поставени постерите на всички подали заявка за участие психодраматични практики, екипи и организации.

Формат на форума – постер сесия

Постерите са на разположение за разглеждане през цялото време на конференцията. Еднократно ще бъде отделено време от основната програма на Конференцията (до 40 минути), в което представителите на екипите/организациите да могат да разясняват и отговарят на въпроси поставени от участниците.  В този отрязък от време е добре да планирате присъствие на ваш представител до постера, представящ практиката Ви.

Препоръки към участниците във Форума:

  1. Форматът на постерите е А3 (42 см ширина на 29,7 височина).
  2. Съдържанието и композицията са по лична преценка на участника.
  3. Присъствието и личното представяне на постера е задължително, в посоченото от организаторите време.
  4. Всеки участник трябва сам да подготви и принтира своя постер.
  5. Постерът трябва да бъде лесно четим на разстояние от 1,5 м.
  6. Участниците трябва да предадат своя постер на организаторите, разпечатан, непосредствено преди обявеното за регистрация в Конференцията време, на 25.03.2022г.

Важно: допускат се постери, печатни материали и/или банери с различен формат от препоръчителния, като в този случай организацията/екипа заявител следва сам да подсигури стойка за представянето им. УС на БДПГТ в този случай отговаря единствено за подсигуряването на пространство за представяне.

  • Срокове и условия за регистрация и участие във Форума

Ако искате да участвате във форума на психодраматичните практики, моля да подадете Вашата заявка до 20.03.2022 г. За членове на БДПГТ участието във Форума е безплатно.

Всички останали заявители, заплащат такса от 50 лв.

Към заявка за участие във Форума на психодраматичните практики – формуляр.

Моля да имате предвид, че участието Ви във форума не Ви ограничава в представянето на  Вашата практика и в основната програма на конференцията с workshop, доклад или изследване.

УС на БДПГТ остава на разположение при възникване на допълнителни въпроси.

Готвим още съпътстващи събития, за които ще Ви информираме своевременно.
С пожелание за ползотворни дни!
Елена Евстатиева
Председател на УС на БДПГТ

За допълнителна информация:
psychodrama.bg@gmail.com
www.psychodrama-bg.org