ПОКАНА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ В VI -та НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ

 

Flat-Abstract-wireframe-background3

Уважаеми колеги и приятели,

Светът от днес ни изненадва с постоянно променящи се условия, сякаш по-бързо от всякога! Замисляхме, очаквахме и си представяхме, че предстоящата VI Национална конференция ще бъде посветена, съвсем естествено, на последствията от изолацията и дистанцирането, в които бяхме поставени всички ние през последните две години. Последствия, както за нашата практика, така и за нашата и тази на клиентите ни човешка ситуация. Днес към това вече се добави и войната,  случваща се съвсем близо до нас. Войната, която изглежда не като нещо абстрактно, исторически отдалечено или локално – някъде „там“, а засягаща цялото човечество.  Сякаш връзката между света от вчера и света от днес става все по-крехка и сякаш всички ние се оказваме много по-свързани един с друг, много по-зависими и много по-силно изправени пред екзистенциални въпроси и дилеми на съществуването.

Ние от УС на БДПГТ (предполагаме: като повечето от Вас) работим между двата свята – този на придвижването и решаването на ежедневни въпроси и онова там – загнездило се в различни кътчета на съзнанието, усещане за опасност, откъдето се прокрадват гласове за тривиалността на въпросите, които обсъждаме, сякаш „наужким“, защото знаем, че те се обезсмислят от случващото се около нас. В света от днес повече от всякога имаме нужда от непосредствена среща, обмен и общуване помежду ни без обичайните дрехи на административни роли, позиции или обичайните ни убежища за оттегляне от ежедневната ни ситуация.

Каним Ви на VI Национална конференция „Спонтанност и креативност в света от днес“ с желанието за среща и обмен с колеги. Давайки си сметка за всичко това – динамиката, трудностите, предизвикателствата на света от днес и съществуване „от криза в криза“ планираме в конференцията да има достатъчно пространство за работа в малки групи, по избрани от участниците теми. Моля да обърнете внимание и на възможността за участие в конференцията и онлайн. Тези, които се регистрират за онлайн участие, ще могат да се включват в работата на пленарните сесии, да участват в малка/малки група онлайн, както и в съпътстващите събития и така да имат възможност за среща в конференцията.

Очакваме Ви с нетърпение!

·  Формуляр за регистрация

· Насоки за регистрация

· Времева рамка на конференцията

· Представяне на водещите и работилниците

· Упътване към мястото на конференция – Хотел Best Western Premier

 

От името на УС на БДПГТ,

Елена Евстатиева,

Председател на УС на БДПГТ

www.psychodrama-bg.org
Българско дружество по психодрама и групова терапия