VІІ Национална конференция

ДА БЪДЕШ САМ ИЛИ ДА БЪДЕШ С ДРУГИТЕ”

Конференцията ще се проведе в гр. София, ще получите информация за мястото на провеждането след регистрация и заплащане на такса за участие

Последните години ни изправиха пред предизвикателства, които по-рано не сме и могли да си представим… или за които сме чували, че се случват там, някъде, далече… или някога…

Политически, икономически, природни, електронни движения и трансформации, нови форми на комуникация, нови форми на среща… и във всичко това съвременният човек се опитва да се ориентира. Да запази човешкото в себе си. Да изгради нови ценности. Да се справи с повишената тревожност и усещане за липса на контрол. Защото контролът така или иначе не съществува

И може би една от тези ценности е желанието за свързване и опознаване – със себе си. И/или с другите.

Каним ви сърдечно да участвате в VІІ Национална конференция на БДПГТ, в която да срещнем, да преживеем, и може би да се свържем със себе си и с другите. Да поговорим, да поиграем, и да обменим опит с много колеги, работещи в полето на Психодрамата в България и чужбина.

Очакваме ви!


УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ


Конференцията е отворена за широк кръг професионалисти, без предварителни изисквания по отношение на техния опит в областта на психодрамата. При все това, някои от уъркшопите в програмата e възможно да имат свои специфични критерии за включване, които следва да бъдат уважени.

За да участвате в Конференцията е необходимо: да попълните онлайн-формуляр за участие и да заплатите своята такса участие по банков път.

Пълната програма на конференцията може да намерите тук.

Подробното описание на уъркшопите тук.


ТАКСА УЧАСТИЕ


  Плащане ранно записване – до 25-ти Септември 2024 г. (включително):  
Участници – членове на БДПГТ160 лв.
Участници – нечленове на БДПГТ210 лв.
Студенти 90 лв.
Презентатори / водещиБез заплащане
Плащане след 25ти Септември 2016 г.:
Участници – членове на БДПГТ210 лв.
Участници – нечленове на БДПГТ260 лв.
Студенти140 лв
Презентатори / водещиБез заплащане
Такса за един ден участие в Конференцията: (При участие само в определен ден от конференцията не се ползват намаления)
1 ден150 лв.

Таксата участие покрива: участие в кафе-паузи и коктейл. Таксата НЕ покрива: транспорт, настаняване и храна по време на конференцията. Всички студенти, които ползват студентско намаление, е необходимо да представят редовен документ.

ПЛАЩАНЕ:   Име на банката: ДСК

Титуляр на сметката:    БДПГТ

IBAN:  BG96STSA93000023432301,      

BIC:    BGSTSABGSF

Важно: В полето „Основание за внасяне” на вносната запишете „Такса – конференция 2024“, в допълнителното поле за пояснения посочете видът такса.

При плащане е в сила датата на внасяне на таксата според вносната бележка.

За актуална информация: www.psychodrama-bg.org.

Leave a Reply