Национална конференция „ДАРОВЕТЕ НА ПСИХОДРАМАТА” 25 години приложение на метода София, 11-13.11.2016 г.

By септември 20, 2016 Конференции, Събития No Comments

colorful-abstract-nature-tree-art-website-header

БЪЛГАРСКО ДРУЖЕСТВО ПО ПСИХОДРАМА И ГРУПОВА ТЕРАПИЯ
Организира:

Национална конференция

„ДАРОВЕТЕ НА ПСИХОДРАМАТА”
25 години приложение на метода
София, 11-13.11.2016 г
.

Разпознаваме даровете по вълнението и възбудата, които пораждат. Понякога ни е нужно време да ги осмислим и оценим, да намерим мястото им в нашия живот и открием желание да ги споделим с другите.

Тези от нас, които познават психодрамта споделят  творческия процес на вземане и отдаване, на наследяване и обновяване, на приемане и продължаване, на обмяната на „дарове“ – на споделения “себе си“ и споделения  „друг“.

Самата психодрама долетя в България, преди около 30 години, като неочакван дар…  От съвсем малка група обучаващи се тогава, днес практикуващи психодраматисти има в цялата страна. Психодраматични курсове и програми се преподават в университетите, нейни техники се прилагат в социалната работа, изкуството, образованието и бизнеса. Психодрамата е утвърден метод на психотерапия – групова и индивидуална. Има “собствена” национална организация и 5 обучителни института, членове на FEPTO.   От онази малка група учредители на БДПГТ през 1990г, днес имаме една от най-големите професионални терапевтични общности в страната

Защото психодрамата не спира да вълнува,  вдъхновява и …поднася неочаквани дарове.

Скъпи колеги психодраматисти,
УС на БДПГТ има честта да ви покани на конференцията „Даровете на Психодрамата“ 25 години приложение на метода, която ще се проведе от 11-13 ноември 2016 в хотел Арена ди Сердика
Всички колеги със завършена степен психодрама-терапевт и психодрама-асистент ще имат възможността да представят в уъркшопи и презентации своя опит в прилагането на психодраматичния метод.
За всички останали специалисти и студенти в областта на психологията и помагащите професии, конференцията е прекрасна възможност да се срещнат с Психодрамата и нейните Дарове.
Очакваме ви!
 
 Всички психодраматисти, които биха желали да представят уъркшоп, семинар или теоретична разработка в рамките на основната програма на конференцията, могат да подадат  своите заявки за участие като водещи и говорители в конференцията, не по-късно от 25 септември 2016 г. на e-mail psychodrama.bg@gmail.com.
ЗА РЕДОВНИ УЧАСНИЦИ
УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ
ТАКСА и НАЧИНИ на ПЛАЩАНЕ
Условия за участие, такси и насоки за регистрациия на редовните учасници /MS Word/

 

ФОРМУЛЯР за регистрация на учасници /онлайн форма/
Формуляр за регистрация на учасници /MS Word/

 

ФОРМА за записване в отделни събития на конференцията

 

ПРОГРАМА
ПРОГРАМА /PDF/

 

Формата за  участие за водещи и презентатори е приложена тук.

Моля, попълнете онлайн формата или попълнете и изпратете по имейл формата в MS Word формат на имейл psychodrama.bg@gmail.com.

Актуалните новини за предстоящата конференция може да следите на сайта ни www.psychodrama-bg.org, който е с нова визия от 01.08.2016г, както и фейсбук страницата на дружеството

Очакваме вашите предложения!

С уважение,
УС на БДПГТ

Елена Евстатиева, Председател
Райна Тузлукова – Вецова, Зам. Председател
Инна Бранева – Член на УС
Георги Дамянов – член на УС
Николай Златев – член на УС

Leave a Reply